Limba română, întrebare adresată de ChloeCelestHosterman, 8 ani în urmă

Alcătuiește o compunere in care sa inventezi un joc ( nume original , propriile reguli etc )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adrianalacatusoyste1
11
un joc ciudat 
se numeste limbo cu apa , in loc de acel bara ca la limbo original aici este un jet de apa , jocul poate fi jucat doar daca porti un maieu sau un  tricou , un costum de baie . reguli ; 1 nu ai voie sa treci pe de asupra furtunului , 2 astfel te vei uda si vei iesi din joc, 3 jocul are mai multe parti pe care trebuie sa le urmezi .
prima etapa este ca la limbo origimal dar jocul se joaca afara jetul cu apa al furtunului se lasa in jos soi dupa aceea a 2 etepa trebuie sa te feresti de jet sa nu te stropeasca de exemplu o fata tine furtunul si ea nu are voie  sa se miste doar sa miste furtunul , iar tu in schim trebuie sa fugi de exemplu daca te joci pe gazon trebuie sa te feresti sper sa iti placa mult succes cu tema inimioara sau coronita te rog
Răspuns de Utilizator anonim
8
Într-o zi frumoasa de vară , eu si prietena mea am inventat un joc nou . Jocul se numește ,, Mindos " . Jocul era simplu , trebuia doar sa alergam sărind cu o lingura si un ou . Regula erau sa nu îți scape oul din lingura !
Noi ne-am jucat si ne-am distrat foarte tare . A fost un joc foarte interesant , ne-a plăcut foarte tare si ne-am chemat toti prietenii sa facem întreceri . Toți au castigat cu excepția lui Alis care sa împiedicat si ia căzut oul din lingura !
Alte întrebări interesante