Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

alcatuieste o compunere in care sa prezinti cele mai interesante aspecte pe care le-ai observat in legatura cu broastele testoase  Dau coroana 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rodi11
1
Am avut o broască țestoasă de uscat . Am primit-o cadou , iar eu i-am pus numele Bubulina.
O țineam toata ziua pe afara cand aveam timp sa stau cu ea , iar noaptea o puneam intr-o camera a casei de la etaj.
Ma uitam la ea sa vad ce face , ce mănâncă pentru ca nu stiam ce mănâncă iar cand am vazut ca a mâncat prima data o frunză de păpădie am fost in culmea fericirii. Intr-o zi mergând prin grădină am gasit mai multe ouă in acea zona , ☺ erau ale Bubulinei mele .
Nu puteam sta tot timpul cu ea si o lăsam in grădina sa fug repede in casa sa beau apa sau sa imi iau un mar si pe cand ma întorceam tot intr-o fuga , Bubulina mea nu mai era de gasit , ma speriam îngrozitor si o cautam pe la gard si intr-adevăr făcea gaura pe sub gard si pleca.Eu fugeam pe strada si o găseam mergând destul de repede pentru o broască țestoasă . Mi-a plecat de multe ori si o găseam la diversi vecini care nu voiau sa mi-o mai dea pînă cand intr-o zi am plîns ca nu o găseam si am oprit căutările . Nu pleca pentru ca nu aveam grija de ea ci din contra , tot timpul eram cu ea doar cand ziceam ca intr-un minut nu are cum fugi pînă ma întorc caci ea oricum manca , ce sa vezi , ca observa ca am plecat si fugea , de ce nu stiu dar niciodata nu o voi uita .
PS: este o întâmplare adevărată . ☺

Rodi11: cu placere , sper sa te ajute vreun pic eu am scris povestea mea cu Bubulina mea ☺
Alte întrebări interesante