Limba română, întrebare adresată de mariosabin123, 9 ani în urmă

alcatuieste o compunere in care sa prezinti o intalnire a ta cu un zmeu din poveste (15-20 randuri)
va rogg

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alezx
1
Eram mica,si visatoare...Mereu mi-am dorit sa ma intalnesc cu un zmeu dintr-o poveste.
Totul sa inntamplat la bunici,in vacanta de vara cand m-am dus la ei.Mi sa intamplat ceva extraordinar,si anume ceea ce credeam ca va fi doar un vis:sa ma intalnesc cu un zmeu dintr-o poveste.
Chiar asa a fost.M-am bucurat enorm,insa nu trebuia sa spun nimanui.Am pastrat secretul pentru mine,iar zmeul a ramas in siguranta.
        
SFARSIT!




mariosabin123: 6 randuri pe calclator..serios ?!
Alezx: Atat am putut sa fac!
mariosabin123: ms oricum
Răspuns de nicecernei1
1
De cu seara am citi o poveste despre zmei. Mam gindit toata noaptea la ei.Uite ca si am adormit. Am visat ca am nimerit intr-o padure mlastinoasa. Acolo cintau bufnetele, copacii erau fara frunze, iar la un colt drumul se impartea in doua carari. Eu nu stiam pe care sa o aleg. Am mers pe cel din dreapta si uite ca deodata se auzise un racnet nemaipomenit de infricosator. am mers mai inainte si am vazut un zmeu. Avea bratul gros.Era mare si puternic. Avea trei capete. Mam apropiat si cu blindete am intrebat unde ma aflu.El mia raspuns ca am ajuns la casa lui. Lam intrebat de ce in toate povestile el este foarte infricosator, de ce nu este blind? El imi raspunse ca toti cred ca eu sunt infricosator si rau dar eu vreu sa ma imprietenesc cu toti din jurul meu. El ma indrumat in casa lui. Mia aratat toate armele lui. Mie nu mi se parea ca este foarte rau dar deodata ma auzit un sunet. Acel sunet ma sculat din somn. Am plecat la scoala si uite ca la lectie am povestit colegilor despre visul meu misterios cu zmeul.                                                             Sper ca team ajutat!!!!! poti sa mai pui si alte idei eu tiam dat exemplu

mariosabin123: Mersi ! <3
nicecernei1: cu placere
Alte întrebări interesante