Limba română, întrebare adresată de LucianIlinca12, 8 ani în urmă

Alcătuiește o compunere in care sa relatati o întâmplare petrecuta in vacanța de vara ( 1 pagina studențească )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de l0987
9

Vacanța de vară este cel mai așteptat moment de toți copii. Vacanțele de vară aduc multe șanse să ne implicăm în multe lucruri pe care am sperat că le vom face.

Acest moment ne oferă fiecărui elev, șansa de a lua o pauză de la rutina zilnică și de a ne bucura de momentele petrecute lângă prieteni și familie, vacanța este cea bună perioadă în care ne putem distra, în care să ne implicăm în noi activități și să descoperim noi abilități.

În timpul vacanței de vară, m-am alăturat taberei de vară, condusă de către școală. Am participat la dans, pictură, cântat, yoga și karate. Era o tabără de cincisprezece zile în care m-am simțit minunat, iar în ultima zi, profesorii mei au organizat o excursie în parcul din apropiere. Vremea nu a fost atât de favorabilă, tuturor ne-a plăcut mult. Experimentarea faunei sălbatice atât de aproape, a fost prima mea experiență. Am adunat multe amintiri, care îmi vor rămâne întipărite mult timp în minte. Mi-am făcut prieteni noi și am participat activ la toate activitățile.

Vacanța de vară este cea mai frumoasă perioadă pentru crearea unor noi amintiri, perioada de care trebuie să profităm din plin

Alte întrebări interesante