Limba română, întrebare adresată de MicutzaALeAle20, 9 ani în urmă

Alcatuieste o compunere in care sa surprinzi modul in care trebuie sa se comporte crestinii atunci cand postesc. Cine scrie cel mai frumos si mult ii dau cel mai inteligent. E la religie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rosioara2002
11
"Cand postiti,nu fiti tristi, ca fatarnicii ca ei isi smolesc fetele ca sa arate oamenilor ca postesc.Adevarat graiesc voua,si-a luat plata lor.Tu insa,cand postesti,unge capul tau si fata ta o spala,ca sa nu te arati oamenilor ca postesti,ci Tatalui tau care este in ascuns,si Tatal tau,Care te vede in compunere in care sa surprinzi modul in care sa se comporte crestinii atunci cand postesc.un crestin adevarat atunci cand posteste trebuie sa o faca cu gandul smerit.Un crestin adevarat nu trebuie sa posteasca cu gandul ca il vor aprecia ceilalti pentru aceasta fapta, precum fac fariseii. Postul trebuie tinut cu veselie launtrica ci nu cu tristete si fatarnicie, caci postul este pentru a ne ajuta sufletul sa depaseasca anumite impasuri si incercari ale vietii. Postul este un factor foarte important in viata omului nu doar pentru suflet ci si pentru trup pentru ca acesta imbunatateste sanatatea.

MicutzaALeAle20: nu vreau de pe net
Rosioara2002: Pai tu ia vrio doua propoziti numai
Rosioara2002: si mai si compuen nu e chiar greu
Rosioara2002: dar eu din pacate nu fac religia
MicutzaALeAle20: ok
MicutzaALeAle20: dar nu prea e bn
MicutzaALeAle20: eu nu vreau de pe net
MicutzaALeAle20: scz
MicutzaALeAle20: pa
Rosioara2002: team ajuatat cum am putut
Răspuns de madalyn
16
Cand postesc, crestinii trebuie sa se abtina de la diferite mancaruri, sa se roage in fiecare seara, la fiecare masa, cand iese din casa, sa nu barfeasca si nici sa nu asculte barfele, sa se abtina de la poftele trupesti ,sa-si ierte semenii ,sa miluiasca pe cei saraci .
Alte întrebări interesante