Limba română, întrebare adresată de renata1213, 8 ani în urmă

Alcatuieste o compunere pe 10 randuri cu titlu ,, on varful , muntelui" , in vare sa folosesti cel putin 4 verbe la moduri personale si doua la moduri nepersonale

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeagheliuc
4
Era ultima zi din vacanta de vara si m-am gandit sa o petrec la munte,acolo unde crestele muntilor dau mana cu bolta cerului albastru.M-am simtit minunat vazand toate acele minunatii!Copacii de un verde inchis stateau la vorba cu norii dantelati.Sigur aveau multe de istorisit.Soarele era timid,nu parea sa dae vreun semn ca vrea sa iasa si el in evidenta.Mergand ,am vazut o caprioara cu iezii sai ,ii alinta cu atat iubire de m a induiosat pana la suflet!Era o priveliste minunata ,prea minunata pentru a fi descrisa in cuvinte.
Răspuns de floare43
4
Simbata dimineata mam dus cu pariintii mei la munti. Dineaza am ajuns la multi.Era foarte frumos. Atunci eu am intrebat pe parintii mei daca spoate sa ne ducem pe varful muntelui. Ei mia dat voie. Pe cand ne Rican pe varful muntelui era miros de brazi. Cand neam urcat pe varful muntelui eram foarte bucuroasa. Ce bine era in munti. Era cea mai buna zi din viata mea.
Alte întrebări interesante