Limba română, întrebare adresată de ancajinar10, 9 ani în urmă

Alcatuieste o conpunere"La joaca"folisind cuvintele a citi a speria a confirma a fredona a topai a urla repede+15+coroana+multumesc+stelute

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 3Eduard3
1
La joaca
Intr-o zi calduroasa de vara eram in camera mea "citind" o carte. Soarele stralucea puternic prin fereastra camerei mele intunecate "confirmand" ca este ora de iesit afara cu prietenii.
Am lasat cartea deoparte si am iesit in fuga din camera mea. in timp ce ma incaltam am simtit ceva in papucul meu, era ceva mic ce ma deranja, am bagat mana in papuc si am dat de ceva tare ca o piatra. m-am 'speriat'. am iceput sa zbat usor papucul si din el a iesit un carabus. Vazand carabusul am inceput sa urlu cat am putut si sa topai de frica. 
A venit mama in fuga sa vada ce s-a intamplat si cand a vazut de ce ma feream a inceput sa zambeasca. a luat carabusul in mana si a venit la mine sa imi arate ca e o fiinta mica care nu face nici un rau.
Am luat gandacelul si am alergat fericita care prietenii mei fredonand un cantecel ca sa nu imi fie frica de acel mic carabus. prima data m-am ferit de el dar apoi mi-a fost o companie foarte furmoasa alturi de prietenii mei.


 

ancajinar10: Ms
Alte întrebări interesante