Limba română, întrebare adresată de 2003andrei, 9 ani în urmă

alcatuieste o copunere in care sa ti descrii cel mai bun prieten al tau il chiama george va rog e urgent dau tot ce vreti pls varog acuma imi trb


2003andrei: va rog mai repede dau coroana la rspunsul cel mai inteligent dar sa fie scris mult cam 15 -16

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MirunaMun
0
     Îmi este foarte greu să descriu o persoană cum e George, cel mai bun prieten al meu. Din punct de vedere fizic este o persoană cu trăsături frumoase. Dar cu toţii ştim că fizicul este doar o aparenţă, nu are nicio importanţă.
      Caracterul lui este unul special. Este factorul care m-a făcut să îi fiu prieten. Este generos, amabil şi cuviincios. Niciodată nu m-a supărat, nu m-a trădat şi nu m-a lăsat la greu. George este mereu alături de mine. Face tot posibilul să mă ajute atunci când întâlnesc un obstacol, cât de mic ar fi acela. Este un foarte bun sfătuitor. Reuşeşte cu brio să se transpună în " pielea personajului " să observe ceea ce simte cu adevărat.
      Pe lângă toate trăsăturile sale morale, George este o persoană cu un simţ al umorului foarte dezvoltat şi cu o ironie fină. Îmi face plăcere să ies cu el, să vorbim despre orice. Este un prieten adevărat şi mă bucur că e prietenul meu !

Sper să fie ok.
Alte întrebări interesante