Limba română, întrebare adresată de donead, 9 ani în urmă

Alcatuieste o poveste hazlie?

 

 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Thisisme
8
Aceasta intamplare s-a petrecut intr-o vara...
Cert era ca era foarte cald afara.Eram la tara la bunici.Pe atunci ne adunam toti copii pe strada si ne jucam diferite jocuri ale copilariei.Nici acum nu pot uita acele vremuri.
Pana cand lui Mihai,i-a venit o idee.O idee trasnita,dar cum eram copii nu am constientizat asa multe.Deci,sa revin la subiect.I-a venit lui ideea aceea pe care nici acum nu o uit.Ei,hai sa nu o mai lungim mult ca nu are rost sa scriu atata,deja obosesc de cat am scris.Deci,i-a venit ideea sa culegem niste cirese de la o vecina de pe acolo.Vecina aceea nu stia multe,daca te prindea era in stare sa te faca de ras cat sa te auda si celelalte 20 de sate de langa satul in care erai.
Deci am mers noi la cules de cirese,ca nu pot sa spun cine ne-a pus sa mergem.Si cand eram noi mai fericiti ca nu ne-a prins.Ce sa vezi cand eram pe cale sa mergem pe strada in care ne jucam o vedem noi pe ea cu o joarda si cu cainele ei care dupa parerea noastra era turbat.Si atunci,ia-o la  sanatoasa...Am fugit prin tot satul ca ne-au stiut toti vecinii cert este ca am scapat.
Cand imi aduc aminte si acum ma apuca rasul.Momentul acesta si momentele din copilarie vor ramane mereu in inima mea :) <3 :3 :D

Sper sa iti placa ;)
Alte întrebări interesante