Limba română, întrebare adresată de adriancristina, 9 ani în urmă

Alcatuieste o scrisoare pe care o vei expedia catre Regina Iarna.in scrisoare ii vei multumi pentru sarbatorile alese,pentru ca a nins,pentru ca a fost sarbatoarea de Anul Nou.


Utilizator anonim: doar continutul sau cu toate formalitatile gen data, nume, destinatar... ori te descurci tu cu astea?
adriancristina: Astea le fac eu
adriancristina: Ms

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
 Draga noastra regina, regina iernii, multe vreme a trecut de cand nu ti-am mai scris, stii,  obisnuiam sa fim foarte apropiati, inca de cand eram mic mi-am petrecut o groaza de timp cu dumneata. Sa ma  prezint in caz ca m-ai uitat, printul  toamnei, incantat de ''revedere''. Iti mai aduci aminte acum de toate acele momente pline de zapada? Iti mai aduci aminte cand mi-am dorit  ca acest anotimp  sa aiba ceva special unde oamenii sa petreaca, ceva mirific..  unde cerul ''sa explodeze'', de bucurie, iar fulgii sa iasa din el  pentru a  linisti atmosfera? Iti mai aduci oare aminte cand tu cu fulgi de zapada  topiti in ochi mi-ai soptit ,,cere si ti se va da, micule print'', iar de atunci..  ani si ani au trecut si sarbatorile  s-au raspandit, ninsoarea a devenit ceva atat de obisnuit acestui anotimp, dorintele mi le-ai indeplinit.  Astazi sunt cunoscute ca si Anul Nou, Craciunul si  neaua, toate acele dorinte ale mele.. inocente si pure, mi le-ai indeplinit fara sa  nu eziti nici macar o secunda.
 Iti multumesc, draga noastra regina a iernii, as zice ca-ti trasmit calde  imbratisari, dar as crede ca te-as putea jigni intr-un acest fel, asa ca-ti zic   la revedere si-ti transmit tot frigul meu spre tine, spre mai bine..
Alte întrebări interesante