Religie, întrebare adresată de avramnatalia120, 8 ani în urmă

Alcatuieste o scurta compunere cu titlul Cum putem face lumea mai buna​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nuamnume13
23
Cum putem face o lume mai buna



Hei eu sunt ……….(numele tau) și sunt in clasa…..( in ce calsa ești) . Fiind un elev eu îmi doresc ca aceasta lume sa fie mai buna , dacă ne dorim sa fie asa noi trebuie sa respectam niște reguli, niște exemple : sa ne înțelegem uni cu ceilalți , sa fim uniți , sa nu mai supăram profesori ,sa nu mai aruncam gunoaie pe jos,sa ne iubim pe noi și nu ultimul și cel din urma sa ii ajutam și pe ceilalți. Noi o sa reușim sa facem aceasta lume mai buna .

avramnatalia120: mulțumesc
nuamnume13: Cu plăcere
paunescuconstantin6: yt
paunescuconstantin6: multumesc
Răspuns de a20210
12
Cum putem face lumea mai buna

In primul rand,pentru a face lumea mai buna trebuie sa fim mai buni. Mai buni cu ceilalti,dar si cu noi insine. Respectul de sine este foarte important,dar si cel pentru celelalte persoane,mai ales pentru faptul ca daca respecti ajungi sa fi si tu respectat la randul tau. Acum haideti sa revenim la subiect. In lumea asta exista foarte multe lucruri importante,unul dintre ele este chiar subiectul nostru de astazi. Noi putem face lumea mai buna si practic,dar si teoretic. Asta ar insemna ca o putem face mai buna si prin fapte,dar si prin vorbe. Totul depinde de dorinta noastra de a vrea sa schimbam ceva si de a ne face auziti. Chiar daca nu ne dam seama mereu de asta,parerea noastra conteaza foarte mult,mai ales ca,dupa prima decizie,oamenii isi pot da din prima seama de cum gandesti tu si de vezi lucrurile din perspectiva ta. Iar acum,ca de final,as dori sa mai spun un singur lucru,si acela fiind ca noi,copii,putem schimba lumea aceasta. Oricat de mici si poate cateodata chiar neinsemnati parem,putem face aceasta lume sa se schimbe in bine.


Sper ca te-am ajutat cu acest text si ca nu am scris totusi prea mult. Mie imi place mult limba romana si cand trebuie sa ajut pe cineva cu un text incerc sa il fac cat mai complex. Mult succes la scoala sa ai!
Alte întrebări interesante