Limba română, întrebare adresată de Noer, 8 ani în urmă

alcatuieşte o scurta povestire în care sa foloseşti următoarele cuvinte:gheata,pinguin,circ,dor,plânge,fraţi,călătorie,avion

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
19
Duminică am fost împreună cu familia mea la circ. Acolo am văzut o mulțime de animale care mai de care mai frumoase dar cel mai mult mi-a atras atenția un pinguin. A avut o reprezentație foarte frumoasa dar părea trist, de parcă i-ar fi dor de locurile natale, de frați, de peisajul plin de gheață. Mi-am adus aminte în acel moment de povestea Fram Ursul Polar și mă gândeam dacă as putea sa-l trimitem cu avionul în locurile de unde vine, o călătorie care în mod cert i-ar plăcea.

Noer: multumesc
marcela16: Cu plăcere
cristeaalex033: Ms
Răspuns de andreiBD1
9
Ieri la circ am asistat la numarul extraordinar al unui pinguin. A aparut pe scena amenajata cu multa gheata impreuna cu alti doi frati ai sai. Fratele meu plange si acum cand isi aminteste de ei pentru ca adora pinguinii.I se face deseori dor de ei. Tata i-a promis ca vom merge intr- calatoarie la Polul Nord ca sa poata intalni si mangaia aceste creaturi minunate. Daca vom lua premiul I vom merge cu avionul in tinutul inghetat si ne vom bucura de un spectacol real pe gheata.

cristeaalex033: Ți-am dat 5 stele:-)
andreiBD1: multumesc
Alte întrebări interesante