Religie, întrebare adresată de thtyjyjstefania, 7 ani în urmă

alcătuiește un dialog cu Dumnezeu legat de cele 10 porunci, cu introducere vă rog ( ex: cum ai ajuns să vorbești cu El )​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de statefamilia01
1

Introducere: M-am așezat în liniște, închizând ochii și concentrându-mă asupra respirației mele. Am început să meditez și am simțit cum pacea și liniștea se instalează în interiorul meu. În cele din urmă, am simțit prezența lui Dumnezeu și am decis să vorbesc cu El despre cele 10 porunci.

Eu: Doamne, te rog ajută-mă să înțeleg cele 10 porunci pe care le-ai dat oamenilor.

Dumnezeu: Cu plăcere, copilul meu. Cele 10 porunci sunt un ghid pentru o viață bună și pentru relația ta cu mine și cu semenii tăi.

Eu: Pot să te întreb care este cel mai important dintre ele?

Dumnezeu: Toate poruncile mele sunt importante, dar dacă ar trebui să aleg una, aș spune că porunca "Să nu ucizi" este cea mai importantă. Aceasta te îndeamnă să respecți viața celor din jurul tău și să o apreciezi la valoarea ei adevărată.

Eu: Ce ar trebui să fac pentru a respecta poruncile tale?

Dumnezeu: Trebuie să le înțelegi și să le pui în practică în fiecare zi. Trebuie să ai o atitudine deschisă și să fii dispus să înveți și să crești spiritual. Și cel mai important, trebuie să îmi cauti mereu prezența și să îmi ceri ajutorul.

Eu: Mulțumesc, Doamne, pentru că mi-ai răspuns la întrebări. Voi încerca să pun în practică cele 10 porunci și să îți caut prezența în fiecare zi.


thtyjyjstefania: mulțumesc mult! Compunerea este foarte frumoasă!
statefamilia01: Multumesc si succes la scoala!
Alte întrebări interesante