Ed. tehnologică, întrebare adresată de flori04, 9 ani în urmă

Alcătuiește un eseu intitulat ,,Apa-esența vieții,, în care urmăriți importanța apei și modul în care modificările climatice influențează rezervele de apă ale Terrei.


flori04: Apropo,îmi trebuie până la ora 9:45

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cataviss
23
Apa este elementul cel mai regăsit în corpul uman 72% ,fără de care nu am putea trăi .Apa ocupă aproximativ 2 treimi din  suprafața planetei . Cu cât apa este mai pură cu atât calitatea vieți este mai bună . De-a lungul timpului omul în lupta sa pentru tehnologizare a uitat esența vieți și a început ușor ușor un proces de degradare a mediului înconjurător ceea ce a deranjat echilibrul naturi . Un prim exemplu ar fii că planeta sa împărțit în patru 4 inegale . O parte în care mulți suferă de secetă , o parte în care mulți suferă de malnutriție , o parte care suferă de inundați și alte cataclisme și o parte în care totul este așa cum ar trebui în
echilibru . Acestea datorate omului , inundațiile și seceta  provin de la
încălzirea globală datorată poluări care se extinde pe zi ce trece , odată cu încălzirea globală se topesc calotele glaciare și crește nivelul apelor într-un ritm alarmant .
Spre încheiere aș spune apa este esența vieți dar cum avem grijă de mediul înconjurător și de resursele naturale așa o să avem și noi viața .

SPER CĂ TE-AM AJUTAT .

flori04: Mulțumesc mult!
cataviss: Cu plăcere
flori04: Coroniță când îmi apare! ;)
cataviss: ms
flori04: Cu plăcere
Alte întrebări interesante