Limba română, întrebare adresată de iliedoru2006, 8 ani în urmă

alcătuiește un scurt text cu titlul Dansul fulgilor in care să folosești expresii artistice (cel putin patru).
Urgent!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de balajdenisa51
1

Răspuns:

Dansul fulgilor

Într o zi de iarnă, stăteam în pat și brusc, o aud pe mama strigându ma. Ma duc la ea si o intreb daca are nevoie de ceva. Aceasta îmi zâmbește si imi spune ca ninge.

Alerg îcantata spre fereastra si cand ma uit vad doar alb. Fulgii de zăpadă s-au strecurat prntre norii care inunda cerul si plutesc in aer si dnseaza bucuradu se ca a venit si vremea lor. Unii aterizau în palmele mici si reci ale copilasilor, care îi admirau si incercau sa prinda cat mai multi. Altii, continuau sa danseze datorita vantului care îi purta peste tot, uimind o gramada de persoane.

După ce m am uitat cateva minute pe ferestra, l am observat pe catelusul meu care statea cu limba lipita de geam crezand ca o sa prinda bugarii de zapada.


balajdenisa51: offf! scuze! am cam uitat de asta exprwsiile artistice si am scris doar una sau doua, asa ca, adauga dupa prima propozitie din al doilea alineat : Se pare ca deja, Craiasa Zapezii si a lasat mantia argintie peste intreaga natura, lasand in urma ei doar geata sticloasa.
iliedoru2006: nu este nimic o sa adaug eu expresiile artistice
balajdenisa51: ok
Alte întrebări interesante