Limba română, întrebare adresată de rotaruroxana, 8 ani în urmă

Alcătuiește un scurt text de( 5-7 rânduri) în care să povestiți aventurile lui Dorotheei și ale prietenilor săi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de robertreb11
24
  Dorotheei si prieteni sai , leul,catelul,omul de tinichea si sperietoarea au mers intr-o calatorie spre Vrajitorul din Oz . Pe drum s-a intalnit cu Vrajitoarea buna care i-a dat o pereche de pantofi fermecati.Ei s-au intalnit si cu Vrajitoarea cea rea care le-a facut multe necazuri cum ar fi: Au facut padurea sa ii impunga, au prins prizoneri pe cativa, i-a furat papuci lui Dorotheei si rautatile tot continua.
  Intr-un sfarsit ei au ajuns la Vrajitorul din Oz. Leul isi dorea sa ajunga la el sa il faca mai curajos, Tinicheaua isi dorea o inima, Sperietoarea un caine si Dorotheei si catelul ei sa plece acasa, toti au primit ce au dori si s-a terminat cu bine.


Scuze daca am scris destul de mult daca iti ajung fix 7 randuri atunci lasi sau hai sa zicem un 8 daca nu mai scurtezi tu sau imi zici mie si eu dau edit(Coroana?)








Răspuns de andreiisac88
14
Dorotheei si prieteni sai au fost intr-o calatorie fascinanta unde au vazut si gasit lucruri foarte interesante si rare ei sau mirat cand au vazut acele lucruri si Dorotheei a zis:
-Uau ce lucruri frumoase!
Ei sau distrat in calatorie.
Alte întrebări interesante