Limba română, întrebare adresată de ghittabeniamin, 8 ani în urmă

Alcătuiește un scurt text in care sa folosești următoarele verbe:Participa,se antreneaza,propune,alearga,se impiedica,ajuta,priveau,se supara,râd,castiga,reuseste,sunt​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kingiulian59
4

Răspuns:

Era o zi de vara.Mihai a participat la un concurs de alergat.Se antrenează pana când începe concursul.Astazi era concursul , iar Mihai se pregătea. Alerga pe teren cu o viteza mare.Unul din concurenți la lovit pe Mihai și atunci el se împiedică.Sa ridicat și iar a pornit era în urma dar îi întrece. A observat ca unul din concurenți sa împiedicat și atunci la ajutat.Priveau spectatorii uimiți de talentul la alergat. Atunci el se supără din cauza ca : a rămas în urma.Dar îi întrecea doar ca era un concurent aproape de el.Atunci prietenii lui râdeau de concurent ca nu o sa câștige. Mihai reușește sa-l depășească. Și a câștigat. El a zis sunt cel mai norocos băiat din lume!!!

Explicație:

Răspuns de liviapadurean
2

Răspuns:

 ion decide sa   partcipe  la un concurs de muzica . El cu mama lui Alexandra incepe sa se intereseze de acest curs ,Mama lui propune sa se inscrie la concursul de pian pentruca a aflat ca nu mai erau locuri la  acel concurs .Ion  se trezisera la 10;27 iar el trebuia sa  fie la curs la 10 :40 se imbraca si alerga spre statie intretimp mamalui vreoia sa alerge dupa ion findca sia uitat caietul cu note muzicale  acasa ia se impiedicase si se duae din nou in casa fiindca nu mai avea timp sa il recupereze din urma pe Ion .Ion cand  era in autobus vazuse o batranica care nu avea unde sa se aseze asaca a ajutato cu mare drag si  badranica il privise cu blandete in semn de recunostinta .Ion intretimp se uitase in ghiozdan fiindca ii erase foame si observa ca nu are caietul cu  notele muzicale si se suparase ba chiar incepuse sa planga, batranica se uita la el  razand  dadandui  o foita .ion ajunsesera la cursuri el castigase premiul al 2 ilea .se duse acasa bucuros pe el sine ca a reusit .

Explicație:

Alte întrebări interesante