Limba română, întrebare adresată de bursucu4, 9 ani în urmă

Alcătuiește un text 8 enunturi Intitulat "Un copil nehotărât "in care sa folosești cuvintele sau si s-au.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marius408
1
Un copil nehotărât

Răzvan și Mihai sunt doi prieteni buni.Ei s-au jucat fotbal toată ziua și când au intrat în casă,nu s-au hotărât ce sa faca.Sa se joace pe telefon sau să privească la televizor?S-au hotarat să privească la televizor.A început filmul lor preferat "Războiul Stelelor".Iar apoi alte două filme care le plac.Ei nu s-au hotărât pe care să-l privească sau să se culce.In cinci minute s-au hotărât.Au hotarat să se culce deoarece era târziu.
Răspuns de Veveritasco
0
Ion si Alina sunt frati. Alina e cu 10 ani mai mare ca Ion. Ion niciodata nu o asculta pe Alina. Intr-o zi Ion de dupa scoala o astepta pe Alina.Dar cind o vazusera pe Alina din urma ei venisera un cunoscut de al lui Ion. Alina i-a spus lui Ion sa mearga cu ea ca sa nu faca vreo nazbitie. Dar Ion s-a suparat de a rupt pamintul. Baietii se pornira spre casa. Prietenul lui Ion ii spuse:
-Haide in casa ceea parasita! Mergi?
-Nu pot o sa ma bata mama!
-Haide, bre!
-Bine hadem!
Acolo baietii au vazut un ciine turbat si a xvrut sal lovesca. Dar ciinele la muscat pe Ion. Baietii mihniti s-au pornit acasa. Cind au ajuns acasa, fiecare au primit ciite o mama de bataie. Ei au inteles ca nu se spoate sa nu asculti persoanele ce iti vor bine!



Scuze nu am scris sau la un loc!!
Alte întrebări interesante