Limba română, întrebare adresată de alinarotaru840, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text argumentativ de 15-30 de rânduri în care sa argumentezi dacă talentul artistic al oamenilor își lasă amprenta asupra mediului în care aceștia trăiesc.... Va rog ajutati-mă
Orice răspuns este bine venit! ❤️
Doar ajutati-mă! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Arimath
2

Consider că talentul artistic al oamenilor are un impact pozitiv asupra mediului înconjurător deoarece este unul dintre puținele lucruri care ne fac să  acceptăm diversitatea, schimbarea.

În primul rând, un om creativ care își pune în valoare talentul artistic îi inspiră, de cele mai multe ori, și pe alții să își descopere pasiuni, să își descătușeze imaginația și să vină cu propuneri revoluționare. Acestea din urmă influențează modul în care are loc dezvoltarea unei firme, zone etc.

În al doilea rând, deși arta se poate exprima și defini în infinite moduri, fiecare individ văzând-o cu alți ochi, ea are ca scop aducerea oamenilor împreună. Astfel, atunci când un grup își combină ideile referitoare la acest subiect, rezultatul este întotdeauna în favoarea lor. În acest fel se pot forma comunități unite în care să fie regăsite respectul și toleranța față de elemente noi, de schimbare și în primul rând, față de ceilalți.

Cu alte cuvinte, fiecare om are posibilitatea de a-și lăsa amprenta, într-un mod benefic, asupra mediului în care trăiește, dacă este dispus să își împărtășească și valorifice talentul.


alinarotaru840: Îți mulțumesc mult!
Arimath: Cu mare plăcere, sper că te-a ajutat, măcar puțin. Spor la teme în continuare!
Alte întrebări interesante