Limba română, întrebare adresată de bocoyolo31, 8 ani în urmă

alcătuiește un text creativ având ca titlu casa bunicilor​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaescudenisa
21

Când aud de casa bunicilor,aud de cel mai minunat loc.Iubesc sa îi vizitez, mai ales pentru ca sunt niște oameni minunați și înțelegători.E atât de liniștit la ei.Mai ales ca mereu când merg în vizita bunica face foarte multe prăjituri și mă lasa sa ies cu prietenii.Mă plimb de dimineata pana seară,merg la masa unde bunica gătește numai bunătăți, iar apoi ies iar pe afara.Bunica mea sta la tara ,într-un sat liniștit și pașnic.De când sunt mica casa bunicilor a fost cel mai frumos loc pe care îmi plăcea sa îl vizitez.Iubesc sa intru mereu la eiii casa ,unde știu ca o camera e foarte curata și pregătită pentru mine.Bunica a fost mereu o persoana organizata, deci casa ei este foarte îngrijită.Bunicul e mereu pus pe glume, e un om cu simțul umorului și foarte vesel.Când sunt la ei simt o armonie primitoare.De ăsta încerc sa îi vizitezic în fiecare weekend.

Răspuns de geo880
11

Casa bunicilor

Intr-o dimineata de vară părinții mi-au spus că vara asta o sa o petrec la bunica, M-am bucurat foarte tare asa ca am mers în camera sa imi fac bagajul. Mi-am pus tot ce trebuia și după m-am urcat în mașină sa plec cu părinții mei la bunici, după un scurt timp am aflat că și ei vor sta două zile acolo.

Când am ajuns la casa bunicilor mei animalele și bunicii ma așteptau cu inima deschisă animalele mi-au sărit în brațe iar bunici m-ai strâns la piept foarte tare. În casa bunicilor mei am observat că au mai mutat din lucruri, casa lor s-a schimbat putin pereții nu mai sunt verzi sunt galbeni patul nu mai este în dreapta este in stânga și pe plita a apărut un coșuleț. De curiozitate am decis să ma uit ce era în el, erau 5 pisicute una alba, neagră și alb cu negru. Bunica mi-a spus că dacă vreau pot alege eu numele lor, după ce m-am gandit mai bine le-am pus nume.

Asa am petrecut vara la casa bunicilor mei am mai făcut multe lucruri în timpul petrecut acolo și imi doresc să vin și vara viitoare.

Alte întrebări interesante