Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text creativ de cel puțin 12 rânduri pornind de la următorul început între o zi însorită am ieșit cu cățelul meu la plimbare în pădurea din apropierea casei mele.
(si titlu)
DAU COROANA SI ☆☆☆☆☆​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mara9594
2
Plimbarea


Este o zi frumoasa de primăvara eu și cu sora mea Carina decidem sa ne plimbam cățelul .
Max câinele nostru este încântat sa se întâlnească cu alți câini in parc da jucăuș din coada când ii punem lesa.
Când ajungem in parc începe sa alerge așa de tare ca aproape ne tareste după el eu încerc sa îl opresc dar el fuge înspre prieteni lui .Când ajungem oftez fericita ca nu mai trebuie sa alerg după el .Am mai stat cât am mai stat și am plecat .A fost o zi amuzanta!
꧁-꧂

Răspuns de sakurauzumaki52
3

Răspuns:

Într-o zi însorită am ieșit cu câinele meu la plimbare în pădurea din aproprierea casei mele.

Când vasusem ceva nevăzut printre copaci, țopăia repede, era gri, avea ochi roși ca trandafirul, urechile îi erau în sus ca frunză, m-am apropriat doi pași, dar o lua la goana.

Când ajunserăm acasă, în noaptea acea m-am gândit numai la el, am vrut asa mult sai ating blanita dar n-am putut, pentru ca a fugit de mine, ca și cum ar fi crezut ca sunt o amenințare pentru el. M-am gândit toată noaptea la el, asa ca am luat decizia ca de dimineață să merg în pădure să-l caut. Ajunsa în același loc unde lam văzut prima data, l-am vasut statea pe iarba, sub unbra unui copac. Am luat morcovul din gheozdan și am făcut pași mici spre el. Îmi dădusem seama dabea acum, era un pui de iepure, probabil rămas orfan. M-am apropriat, și el nu a fugit, pana am ajuns langa el, a acceptat morcovul, îi era tare foame, iam dat morcovul lui. Am deschis gheozdanul, am luat iepurele și lam băgat în el. Când am ajuns acasă, am intrebato pe mama dacă pot să-l păstrez și ea a spus ca da, și eei îi plăceau iepuri.

Iam făcut un culcusus din perne și paturi și iam oferiți multe legume, iar eu am obținut încă u prieten de joaca.

Sper ca nu era obligatoriu sa scri 12 rânduri. Nu pre ai cum sa faci un text creativ în 12 rânduri.

Succes!!!!!! Dacă mai ai nevoie de ceva întreabă și îți raspund pana mâine!!!!!!!!!!!!!!! ^_^^_^^_^(^o^);-);-)(^_-)(^_-)O:-)O:-)(-:(-::-):-):-)❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Alte întrebări interesante