Limba română, întrebare adresată de Phetru26, 8 ani în urmă

Alcatuieste un text creativ de zece-douasprezece randuri in care sa introduci cuvintele sar,s-ar ,n-are ,n-aveti,numai,nu mai dupa urmatorul plan de idei 1.Se aproprie sarbatorile de iarna .2 Padurarul si cei doi copii ai sai merg in padure sa taie un brad pentru Craciun. 3I In bradul pe care l-au cules ,niste veverite se jucau .4Copii poarta o conversatie cu veveritele despre falnicul brad. 5 In urma conversatiei copiii si tatal hotarasc sa cumpere un brad plantat in ghiveci . 6 Veveritele raman in brad fericite . Va rog frumos !! Dau coroana !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
108
Se apropie sarbatorile de iarna.Padurarul si copii sai au mers in padure ca sa  aduca un brad pentru al impodobi de anul nou.Ei au vazut un brad foarte frumos si au vrut sa-l taie pe el.Cand sa apropiat cu toporul sa-l taie, cei doi copi au vazut cum SAR din brad doua veverite.Veveritele si copii au vorbit despre acel brad care era casa lor. Dupa ce au discutat ei impreuna,copii si padurarul au avut mila de veverite si au lasat bradul in pace. Ei au cumparat un brad artificial.Veveritele au trait mult in bradul acela.

PS. dupa ce ai scris ca veveritele si copii au vorbit mai poti face un dialog intre ei ca si cum ei vorbesc ca bradul este casa lor si nu trebuie sa distruga natura sau ceva de genu....insa nu-i obligatoriu sa faci si dialog


sutaloredana26: ms
uanuan69: ms
Alte întrebări interesante