Limba română, întrebare adresată de militarumarian0406, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text creativ, folosind ultimul vers al poeziei, ca început sau final al textului. DAU COROANĂ VĂ ROGGGGG ​

Anexe:

XninjaX: te ajut eu
XninjaX: atunci
XninjaX: ERA O SEARA FRUMOASA, RU SI FAMILIA MEA NE. UITAM LA UN DOCUMENTAR DESPRE FLORI, ACEASTA VORBEA DESPRE NISTE GHIOCEI. EU ERAM INCANTAT DEOARECE ERAU ASA DE DRĂGUȚI CA NU IMI VENEA SA CRED CA NISTE FLORI POT FI ASA DE FRUMOASE. MIAR FI PLACUT SA LE AM SI EU IN GRADINA BUNICILOR MEI. O DIMINEAȚĂ DE SOARE CAND MAM TREZIT MAM GÂNDIT SA MERG IN GRADINA PARINTILOR MEI SI SA ÎI AJUT SA PANTEZE NISTE FLORI!!
XninjaX: EU NU STIAM CE FLORI ERAU DAR IAM AJUTAT SIGUR CA VOR FI FRUMOASE!! MULTA VREME A TRECUT .... SI O DIMINEAȚĂ CAND MAM DUS SA PUN APA LA FLORI AM RAMAS SURPRINS, ERAM ASA DE BUCUROS, ERAU NISTE GHIOCEI ATUNCI IAM STIRIGAT PE PARINTI MEI SI IAM ZIS CU BUCURIE HAI HAI VENITI LA GHIOCEI FRUMOSI!!
XninjaX: SPER CA TE AM AJ

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de irina5547
26

Răspuns:

-Hai la ghiocei frumoși! Urla fetița din sat când văzu în curtea ei o grămadă de ghiocei.

Toate fetițele din sat s-au uitat afara în curtea lor, peste tot erau ghiocei! Mici și mari. Băieții au ieșit și ei, uitându-se la ghiocei.

În acea zi era chiar ziua unei fetite pe nume Măriuca, împlinea 10 ani. Drept cadou, fetele au făcut o coroana din ghiocei.

Când termină de făcut coronița din ghiocei, s-a trezit și Mărioara, imediat a ieșit afara, având o surpriză uimitoare, toate fetele i-au pus coroana pe cap, era atât de fericita încât a sărit în sus!

S-au jucat atât de mult, și fetele și băieți, încât la un moment dat au obosit și fiecare s-au dus în casele lor.

Iar Măriuca a fost surprinsa de un tort imens.


irina5547: sper ca te-am ajutat!
militarumarian0406: mulțumesc frumos
irina5547: păi normal! Am o poză cu Mihai Eminescu în clasa, ne-am închinat la el, nu mă mira.
ovidiudarman05: mul
timofteflorina: ms
andreivlada18: ms
octa07oprea: ms
Alte întrebări interesante