Limba română, întrebare adresată de Iubitica123, 9 ani în urmă

Alcatuieste un text cu ajutorul următoarelor cuvinte: teme,baietii,test,joaca,scoală,meci,a doua zi. Cel care are cel mai frumos text castiga.primeste 27 de p

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandrafcsb123
1
Intr-o zi ,elevii de la scoala au plecat pe teren la ora de sport .Baietii aveau meci de fotbal .Fetele ii sustineau la meci .Aveau multe emotii pentru meci .Au jucat cu o alta clasa .Cand s-a terminat meciul ,s-a terminat si cu o victorie din partea baietilor .Au primit multe vorbe frumoase de la fanii lor .Cand au ajuns copii acasa ,au mers sa mai scrie niste teme ,si apoi sa mai mearga sa joace fotbal .
-Eu nu pot veni ,spuse Marius ,ma pregatesc pe maine la acel test de evaluare la matematica !
-Bine ,daca nu ,poti sa vii pe alta data !
-Poate voi veni a doua zi !
-Da ,deoarece vom juca aproape in fiecare zii !
-Voi veni si eu la joaca !
-Bine ,te vom astepta !
Se jucau fotbal impreuna toti copii ,inclusiv le-a chemat si pe fete sa joace contra baieti .Asa se jucau aproape in fiecare zi pe starda !

Răspuns de mamydeea1
3
      Este o zi calduroasa.Marian,Mihai Liviu si Andrei sunt cei mai buni prieteni si in acelasi timp si colegi de scoala si de fotbal.
       Baietii vin tristi de la scoala ,deoarece acestia au pentru maine foarte multe teme si test la matemtica.Parintii acestora au zis ca trebuie sa invete pentru a lua note bune si ca nu au voie sa iasa afara,dar neascultatori din fire, asteapta momentul cand sunt singuri si ies la joaca. Unul dintre ei a luat o minge si acestia hotarasc sa joace un meci de fotbal.Baietii s-au jucat pana noaptea si nu au mai avut timp de teme sau de invatat.A doua zi invatatoare ii cearta ca au venit nepregatiti la ore si le pune nota mica in catalog.
         Pentru cei patru ,aceasta a fost invatatura de minte si au promis ca nu vor mai face niciodata asa ceva.

Sper ca te-am ajutat! Cel mai bun?????









mamydeea1: Coroana ???Doar daca vrei tu....
Alte întrebări interesante