Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Alcatuieste un text cu ajutorul urmatoarelor cuvinte:
 teme, baietii, test , joaca ,scoala, meci, a doua zi. Multumesc anticipat!


oanaculcean: Azi e o zi frumoasa de primavara.Cand am iesit de la scoala eu si baietii ne-am inteles sa facem teme.Apoi am recapitulat definitiile pentrutest care il dam maine la scoala.Dupa ce am iesit de la scoala am mers la joaca.A doua zi am jucat un meci de fotbal
Utilizator anonim: multumim frumos

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de paula2
38
Era o zi frumoasa de vara. Eu mergeam spre scoala . In clasa erau numai baietii care isi corectau temele.Dupa ce s-a sunat a venit profesoara (invatatoarea) care ne-a dat un test la matematica. Dupa ce am plecat de la scoala am mers la joaca cu prietenii mei, am jucat un meci si am plecat acasa. A doua zi am aflat rezultatele la teste.

alinvl45: ms mult mult foarte mult extrem de mult
Răspuns de AlexMihai28
32
Intr-o zi dupa ce mi-am terminat temele am iesit la joaca.Baietii au organizat un meci de fotbal.Ei au spus ca eu nu am voie sa ma joc cu ei deaoarece am intarziat la joaca din cauza temelor.A doua zi la scoala invatatoarea ne-a dat un test iar eu am primit cea mai mare nota.Am fost foarte fericit chiar daca nu m-am jucat la meciul de ieri.Astfel in fiecare zi baieti s-au unteles sa ne facem mai intai temele iar pe urma sa ne jucam.Asa toata clasa a inceput sa aiba note mai mari.
Alte întrebări interesante