Limba română, întrebare adresată de marianapalamarciuc14, 8 ani în urmă

- Alcătuieşte un text cu titlul:
MUNCESC AZI PENTRU VIITORUL DE MAINE​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andradanicole20
3

Răspuns:

MUNCESC AZI PENTRU VIITORUL DE MAINE

Buna eu Mariana.Am(cati ani ai tu).Nu prea sunt atat de mare incat sa imi iau indatorirea sa muncesc la un serviciu la varsta mea.De aceea merg la scoala.Acolo am invatat sa citesc,sa numar,sa socializez cu oamenii,sa fiu mai deschisa,sa stiu la cine sa apelez cand am nevoie de ajutor.Acum in perioada scolii am inceput o noua viata,m-am despartit de vechea mea familie,gradinita,am ajuns la scoala mi am facut o noua familie pe care o iubesc foarte mult chiar daca exista si certuri,iar cand voi termina scoala voi merge la liceu si imi voi face o alta familie.

Apoi ma uit in spate si vad ce om mare ,frumos,mai intelectual am ajuns si o sa imi decid viata.Trebuie sa fac o alegere foarte inteleapta deoarece trebuie sa aleg un serviciu care sa mi placa sa nu merg acolo doar ca sa fac bani ,deoarece acolo o sa mi petrec jumatate de zi si daca o sa adunam toaaaaate zilele o s ami dau seama ca mi am petrecut aprope jumatate din viata pe o meserie pe care nu mi-am dorit-o.

In plus azi trebuie sa trag tare de mine sa iau note cat mai bune si sa raman cu ceva in cap,ca "maine" sa ajung departe,acolo sus unde mi am dorit tiata viata,sa ajut oameni,sa fiu ajutata ,sau sa schimb ceva in lumea aceasta!

Explicație:

sper ca te am ajutat!!


andradanicole20: scuze daca sunt greseli de exprimare ,nu am corectat-o
marianapalamarciuc14: mulțumesc mult
marianapalamarciuc14: asta nu-i o problemă
andradanicole20: ok
andradanicole20: cp
Răspuns de giuliaraisa112
10

Muncesc  azi  pentru  viitorul  de  maine...

În viața de zi cu zi, viața trebuie trăită din plin.

Ea ne creează o grămadă de probleme, pe care trebuie să le rezolvăm singuri. Ea ne împiedică de fiecare dată, pentru ca să ne ridicăm de jos, să ajungem în locul în care ne dorim. Pentru ca să ai un viitor, trebuie să exersezi, să muncești tot mai mult. Viața ne pune la încercare!

Muncește să ai un viitor, muncește pentru ca să fii răsplătit.

Sper ca este de ajutor!

Alte întrebări interesante