Limba română, întrebare adresată de apostollorena98, 8 ani în urmă

Alcatuieste un text cu titlul ''pe aripi de vis''Daca face cineva un text creativ cu titlul asta are coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexan481
3

Răspuns:

Pe aripi de vis-

Seara pregătinduma de culcare eu,cuvvinciossa ca trebuia sa ma spal pe maini si sa ma spal pe dinti am fugit rapid la baie si m-am spalat pe dinti apoi inainte sa intru in camera mea m-am lovit de usa camerei mele , am zis ca ma culc asa si m am dus in pat , mama a venit incetisor sa ma ppe dulce pe obraz spunandumi noapte buna ,plecand facanduse neauzită . Incercam sa adorm dar rana de mai decreme ma durea continuu si am zis ca nu ma culc in noaptea asta , abea cum am inchis un ochi m am simtit ca si cum as fi in aer plutind , am deschis un ochi incercand sa pipaiesc perna , dar nu o simteam , cand deschid ambi ochi , ma speri jalnic tipand, aaaa!

Eram ca o pana ce era purtata de vant , eram in aer deasupra unei paduri ce parea a fi una de nedescris ; era toata colorata ca si cum ar fi ca si scoasa dintr un curcubeu . M am speriat dinou si am zis ca visez asa ca ma inchis ochii dinou si m am linistit putin . Simteam parul cum era purtat de vand ,de colo colo ca si cum ar vrea sa fuga de pe mine , mi am zis că i un cosmar "dulce" deoarece nu puteam sa dorm si m am speriat dar in acelas timp pluteam.

Am zis sa i dau o incercare si am incercat sa ma invart in aer , ma simteam ca o balerina gratioasa ce pluteste usor spre balerinul ei , incercam sa "inot prin aer" dar in zadar mi am zis ca ar fi nebuneste sa am si aripi , nencrezuta de mine mă uit lenes spre spate si cu ochi mari ca de broasca vad doua aripi ce pluteau o data cu mine in aer , mi am zis ca sunt pe aripi de vis , hehe ce sa vezi acum mai urmeaza sa se si folosesc... Dar imediat suna alarma si ma scol ca la armata drept sus ! O noua zi de scoala si eu chiar credeam ca scapasem de ea zvurand departe spre nori si ploi libera ca pasarea cerului .


Alexan481: nu-mi dai coroană ? :(
apostollorena98: nu merge
apostollorena98: nu merge pt că esti începător cred
Alte întrebări interesante