Limba română, întrebare adresată de Miki532, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text cu titlul,,Școala mea de vis",in care sa prezinți,in 8-10 enunturi,cum îți dorești sa fie școala ta.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Georgiana030
23
                                                     Școala mea de vis

Eu imi doresc o scoala de vis.Sa fie o scoala mare,incapatoare in care multi elevi sa invete carte.Sa nu aiba  voie cu telefoane in scoala.Sa poarte ecusoane,sa aiba culoarea.............(alegi tu o culoare).
Sa aiba banci si scaune noi,sa nu fie mazgalite sau rupte.Sa avem profesori buni si intelegatori.Sa aiba caldura inclusa,ca,copii sa nu suporte frigul.
Sa aiba un teren cu iarba verde,unde copii se pot juca acolo,sa iasa la ora de sport.Toalete impecabile.Podele  curate,stersede praf si murdarie.Dulapioare unde copii sa isi poata depozita anumite lucruri personale.
Sa se faca carte,si copii sa nu isi bata joc de profesori.Asa imi doresc scoala mea  de vis.
Răspuns de Adardna
7
Cum sunt scoliile în ziua de astazi... pai sunt foarte drăguțe. Deși mai există niște chestii care ar trebui schimbate sau cel puțin care mi-aș dori să se schimbe.Sa fie mai multă pauză sa aveti un loc de cărți calculatoare si sa venim de la 10 la școală. Sau când venim la scoala dacă ne este foame să primim ce vrea noi de mâncare. În ore altă dată să ne lase pe telefon. Poate în viitorul apropiat unele dintre acestea poate chiar se vor implinit. Ar fi chiar foarte frumos dacă chiar toate s-ar împlini dar cine stie.
Cam asta mi-aș dori eu, nimic mai mult.
Alte întrebări interesante