Limba română, întrebare adresată de anastasiapetrea2009, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text de 10 rânduri ,în care sa folosești cuvintele: printr-o, printr-un, dintr-o, dintr-un, intr-o, intr-un. Da-în un titlu potrivit.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pavelstefaniaelena
5

La plimbare

Într-o zi am hotărât să plec cu familia la o plimbare printr-o padure din apropierea casei mele .

Am mers pana când dintr-o dată dintr-un tufiș îsi face apariția o vulpe . Într-un moment de panică am început să țip , ea s-a speriat și a fugit departe de noi . Printr-o scorbură era o veverița care ne privea uluită .

Asta a fost o întâmplare pe care nu cred ca o să o uit .


anastasiapetrea2009: Mulțumesc foarte mult!!
Răspuns de japiegeorgiana59
0

                                               Visul si jocul

            Totul incepe in viata ca un joc care, mai apoi, incepe sa devina din ce in ce mai intens.

         Incepi sa treci printr-o sfera de influenta pozitiva sau negativa, ce-ti poate schimba perspectiva dupa o zi pe cealalta. E ca si cum te-ai rataci printr-un labirint care n-are iesire. Trebuie sa inveti ca un vis nu este chiar un joc. Este un joc atunci cand esti mic si treci prin etapa copilariei. Insa, tinand din ce in ce mai mult la el, se transforma in ideal. Dintr-o singura chemare, poti ajunge intr-o stare de visare, ce te invaluie, nauceste si te face sa il urmezi zilnic. Inveti sa urci anumite nivele, devii mandru de tine, dar trebuie sa ai grija sa nu asculti de gura lumii, deoarece ea este rea si te poate distrage, te poate face sa renunti. Bazeaza-te pe tine si pe instinctele tale native, deoarece dintr-un mic nivel, poti ajunge mult mai departe. Acest lucru necesitand timp, inspiratie, cunoastere, invatare si cel mai de pret, incredere totala in propria persoana.

     Intrand intr-un stadiu corect, lucrat si prelucrat cu grija poti face din joc si vis ceea ce ti-ai propus, vazandu-te realizat si implinit peste ani.


anastasiapetrea2009: Foarte bine doar ca am scris în pagina și nu are 10 rânduri. Dar e foarte bine!!
japiegeorgiana59: Ok
Alte întrebări interesante