Limba română, întrebare adresată de contdefamiliesonia, 8 ani în urmă

alcatuieste un text de 10 randuri in care sa folosesti cat mai multe pronume.Gaseste un titlu potrivit. VAAA ROG E URGENTTT!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de argantegiulia44
1

una din întâmplările cu nea'Mitică

Era o dimineață frumoasă, până da vină dumnealui, Mitică, vecinul de peste strada.

In acea dimineață coana Leana era la noi la cafeluță, ca in fiecare dimineață. Însă fratele dânșii, un iubitor de alcool venise cu nervi din motiv necunoscut. Nea' Mitică ne știid că sora dansului este la noi. Și incepe să urle iar eu cobor. Acolo respectivul se certa cu tata, coana Leana venise și ea să vadă ce se întâmplă împreună cu mama, dânsa știind cum să-l manevrele pe nea Mitică l-a luat de ureche și parcă se trezise in beție, aceasta în duce acasă și revine, într-un final am înțeles că dânsul de fapt încurcase casele de beat de era și voia să ajungă la vecini, nu la noi ci la doamna Mădălina și soțul dânșii Aurel.


contdefamiliesonia: Msss multtt.Chiar mi a placut :)
Răspuns de andreamacrisoiu
1

Răspuns:

Eu şi prietenii

Într-o zi, eu şi prietenii mei am mers la football.Meciul de football mergea perfect când dintr-o dată, Alex a picat Şi şi-a sucit glezna. Eu m-am dus repede şi i-am acordat primul ajutor. Eu şi ceilalți l-am dus acasă şi i-am pus o compresie cu ghiaţă ca i se desumfle glezna.

Mama lui când l-a văzut ne-a certat şi nu ne-a mai lasat sa vorbim cu Alex o saptamână

Până la urmă şi-a revenit şi am mers în continuare la football.

Explicație:

Sper Că Te-am Ajutat!!!! xD :))

Alte întrebări interesante