Limba română, întrebare adresată de kristy123, 9 ani în urmă

Alcătuiește un text de 10 rînduri în care să utilizezi verbe la modul gerunziu ,avînd următorul început: Într-o duminică,ieșind cu prietenii la o plimbare...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cataviss
17
Într-o duminică ieșind cu prieteni la o plimbare prin oraș am văzut un om mergând în mâini , atunci am observat că defapt era un circ . Toți am fost de acord că este impresionant , văzând situația așa am propus să mergem și noi la circ . Ajungând în final ne-am ocupat locurile din mijloc unde aveam o priveliște nemaipomenită .Numărul de circ  începând cu un număr unic ci anume mersul in maini pe o scandura deasupra unui vas cu noroi la înălțimea de 1 metru . Urmând și alte numere extraordinare , dar ceva ne-a atras atenția mie și prietenilor și acel lucru a fost un număr care ne-a lăsat fără cuvinte .
 Fiind cu participarea publicului , m-am oferit voluntară , totul a decurs bine dar la final am leșinat de emoție. Ambulanța ajungând imediat la locul cu pricina ma dus la spital dic cauza emoțiilor am leșinat a fost o experiență pe care nu vreau sa o mai repet .

15789462132: mie imi trebue pe azi
cataviss: Bn ma bucur ca team ajutat
Alte întrebări interesante