Limba română, întrebare adresată de cristianrotaru03, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text de 15 rânduri pornind de la următoarele cuvinte de sprijin printul, calul înaripat, grota uriașului, raza de soare.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de llobodoll99
1
Era o linistita de vineri cand razele soarelui erau mai duioase ca niciodata.Printul se plimba linistit lrin sat cu calul inaripat acesta sa hotarat sa faca o plimbare pana la grota uriasului sa vada daca doarme sau sa trezit .Dar cand ajunse urisul lipsea acesta a pornit intr-o calatorie cutreerand tot pamanutl in cautarea lui.Dula 3 nopti si 3 zile acesta il gasi.Tati sau bucurat pentu gasirea lui pentru ca uriasul era un om milostiv si bun.

llobodoll99: zi liniștită
cristianrotaru03: Multumes
llobodoll99: nai pentru ce
llobodoll99: da vezi,ca era o zi am uitat sa scriu zi
Răspuns de stefandragos114
1
In departare era un castel mare si frumos! Frumusetea primaverii facea castelul sa arate ca un paradia , printul era un om bogat si plin de bijuterii ! Dar lui nu ii placea palatul din cauza ca sub palat era grota unui urias. Uriasul nu a iesit nici o data din grota lui dar intr-o zi cand razele soarelui batea in grota lui , el s-a incalzit si a iesit din grota. Toata lumea s-a speriat mai ales printul care s-a urcat pe calul lui si a pornit spre nicaieri
Asa ca castelul a ramas abandonat si printul a ramas pierdut in padure . COROANA
Alte întrebări interesante