Limba română, întrebare adresată de nichita2281, 8 ani în urmă

alcătuiește un text de 20 rînduri despre iarcă

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristinasuzanna
1
Iarna
Cand ma trezesc de dimineața,imi place sa ma uit pe geam si sa prvesc fulgii albi si pufosi de nea.Dupa aceea imi place sa beau un ceai cald cu un miros si gust de menta iar apoi sa ies afara cu prietenii.Ne bulgarim,facem un om de zapada etc.Cand n-i s-a facut frig merg in casa deoarece afara este noapte.Ajung in casa ma dezbrac de fas,manusi,caciula,fular etc. iar apoi ma duc sa fac un dus fierbinte.Dupa aceea ma pun in pat si ma mai uit la TV impreuna cu familia mea.Asa se desfasoara o zi de iarna pentru mine si familia mea.Plzz

nichita2281: 16 rinduri eu am spus 20
cristinasuzanna: Cand ma trezesc dimineata ma pregătesc pentru scoala si imi fac ghiozdanul.Imi pregates mancarea pentru scoala si ma imbrec in uniforma si niste pantofi noi care sunt negrii.
nichita2281: ok
Răspuns de ghitatoderas
0
                                                  Iarna

     Iarna este cel mai adorat si cel mai frumos anotimp din an, mai ales de catre copii.
   Copii au asteptat de foarte mult tim craciunul. Foarte multe lucruri bucara copii, dar ce-l mai tere bucura anotimpul iarna.A sosit zapada si copii sunt nerabdatori sa iasa afara si sa se joace cu bulgari de zapada.Ei adora sa faca oameni de zapada si mai ales le place sa se deie cu saniuta, cu placa sau cu schiurile. Copiilor ler place foarte mult ca vinne Mos nicolae si Mos Craciun.Cei doi Mosi le aduc copiilor in fiaecare an ce isi doresc, dar doar daca sunt cuminti.Ei sunt cuminti tot anul ca nu cuva Mosi sa le aduca nuiaua.Ei mai astepta sa impodobeasca bradul de Craciun care este o traditie de srabatorile de iarna.Sa nu uitam ca de craciun se naste Domnul nostru Isus Hristos.Bucuria copiilor este nesfarsita de Craciun.Ei stau sub brad impreuna cu familia si isi impart cadouri.Fiecare primeste cate ceva.
    De sarbatori trebuie sa deschidem inima si sa daruim tuturor celor care nu au cea ce amven noi pentru ca si Isus Hristot ne-a daruit viata si sanatate si pentru asta trebuie sa daruim si noi.De craciun partiile sunt mereu pline de copii care vor sa isi petreaca sarbatorile de Craciun jucanduse cu zadada care este cell mai frumos lucru de Craciun.
     Multi copii nu ar vrea ca sarbatoarea Craciunului sa se termine niciodata.Sa nu mai se topesca zapada la soare si sa se joace cat este ziua de luga prin zapada. Sarbatorile de Craciun sunt cele mai frumoase sarbatori.

ghitatoderas: Scuze! Am avut cateva greseli, dar sper sa intelegi ce am scris.
Alte întrebări interesante