Limba română, întrebare adresată de Daria301111, 8 ani în urmă

Alcatuieste un text de 26-29 de rânduri cu titlul ,,Jocurile de iarnă''
Dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Jocurile de iarna sunt foarte frumoase mai ales in Japonia si China . Aceste jocuri se fac odata pe an si concurentii noi sau care au trecut in semifinala sunt aplaudati cu multa afectiune de catre telespectatori si juriu . Jocurile de iarna se mai numesc doodle cu zapada -Ziua 17 . La fiecare runda sau nivel sunt schimbate obstacolele sau deciziile juriului , dar in Japonia si China , sunt anumite reguli facute de ei inaintea jocurilor de zapada . Sunt foarte multe runde de vazut la televizor sau multi reporteri care transmit direct jocurile de iarna. Pentru China si alte state jocurile de iarna sunt distractive pentru ei . Ei trebuie sa faca inscrierile mai devreme ca sa poate concura fiecare tara , sau contra adversarului pe care il are.
Mult succes!
Sper ca te-am ajutat!

Daria301111: Mulțumesc
Răspuns de Utilizator anonim
4
Iarna este un anotimp magic in care as intampla un lucru foarte magic acesta fiind ninsoarea.Ficare fulg e unic si acopere pământul.Toti copii se joacă iarna pentru ca zăpada le oferă multe variante de joc.Jocurile minunate de iarna se pot practica acasa sau in locurile amenajate pentru asta.
Saniusul este foarte distractiv cu prietenii mai ales daca urci pe un deal mare.Poti face ski dacă mergi la munte.Te poti bătea cu bulgări de zăpadă și poti construi oameni de zăpadă care să iti fie prieteni.Patinatul este foarte frumos si iti poti exersa mișcările pe gheață.Si desigur aceste jocuri sunt jucate de toți copii si toată lumea le adoră.Iarna este minunata!Are atâtea jocuri pe care le poti juca!

Utilizator anonim: sper ca te-am ajutat!
Daria301111: de sigur
Daria301111: multumesc
Utilizator anonim: cu drag+
Alte întrebări interesante