Limba română, întrebare adresată de pustiupustiu7, 9 ani în urmă

Alcătuiește un text de 5-7 randuri in care sa prezinti un loc vizitat de tine care te-a impresionat.Folosește expresile : lumina amurgului, aerul curat și sănătos, miresmele florilor,mirosul de cetina ,surâsul râului. Alegeți și un titlu .
Va rog ajutațima dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
     Tara narciselor

     Aerul curat si sanatos de munte imi da energie si imi revigoreaza trupul obosit .Mirosul de cetina proaspata si miresmele florilor de primavara ma fac fericit .Sunt in poiana narciselor ,o mare de flori albe ,cu miros imbatator.
Ma intind in mijlocul lor si imi las ochii obositi sa se bucure de seninul cerului.Se aude vantul ce danseaza usor printre cetini si surasul cristalin al raului din apropiere.
Lumina amurgului se lasa usor peste Brasov.Narcisele isi strang petalele si se pregatesc de un somn linistit
Răspuns de Salvatorul2017
4
Padurea izvor de viata
Bunicii mei locuiesc într.un sat de munte. Când merg in vacanta la ei imi place sa ma plimb prin pădure, pentru ca este AERUL CURAT SI SANATOS iar MIRESMELE FLORILOR, te face sa simti ca traesti. MIROSUL DE CETINĂ este pretutindeni. Aici este o zona de considere, cu brazi falnici si stufosi. Coborand te întâmpină SURÂSUL RAUILUI, ce curge iute la vale. De acum iaca se vede si LUMINA AMURGULUI, care îmi da de veste ca trebuie sa ma întorc acasă. A fost o zi.minunata petrecută în mijlocul naturii.
Alte întrebări interesante