Limba română, întrebare adresată de aangelarosca12, 8 ani în urmă

alcătuiește un text de 6-8 rânduri în care sa fie precizate locul și timpul acțiunii și sa se regăsească cel puțin 2 personaje. Textul sa fie sa aibă ca titlu, " Bunicul".

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamaria1009
9
Pe 13 iulie o zi minunata de vara, familia mea se hotarasc sa mergem la in vacanta la bunicul, de care imi era foarte dor. Ajunsi la el, la Iasi, bunicul a fost foarte surprins sa ne vada acolo iar eu am izbucnit in lacrimi in momentul in care l am zarit. A fost foarte fericit sa ne aiba acolo pe mine si pe fratele meu Alex, ne indrageste foarte mult! Am petrecut sfarsitul vacantei la el la tara!
Sper ca ti a placut
Răspuns de doruhorotan
2

Bunicul

Sâmbătă după amiază, eu și cu părinții mei ne-am hotărât să mergem la bunicul Mihai. El este tatăl mamei mele.Bunicul Mihai locuiește singur într-un sat aflat în județul Brașov, care se cheamă Poiana Mărului,

Împreună cu mama mea pe care o cheamă Maria și cu tatăl meu pe care îl cheamă Doru, ne-am urcat în mașină și am plecat spre bunicul. Am ajuns acasă la el după două ore. Acolo am văzut animalele pe care bunicul le crește în gospădăria lui, văcuța Joiana, purcelușul Bobo, dar și găinile și rățuștile ce nu au nume. M-am jucat în curtea casei și cu Pufuleț, câinele bunicului.

Am stat la bunicul până a doua zi, dpă care ne-am întors în orașul nostru. Abia aștept să-l vizităm iarăși pe bunicuL Mihai.



Funcție de tine, se pot schimba numele, -- succes!



aangelarosca12: mulțumesc frumos
Alte întrebări interesante