Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Alcatuieste un text de cel mult zece randuri in care sa-ti exprimi parerea despre rolul pe care l-a avut rezolvarea fiselor de evaluare in fixarea cunostintelor tale de gramatica .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de steligeo
1
Fisele de evaluare m-au ajutat foarte mult in studierea si invatarea cunostintelor de gramatica . Prin intermediul lor eu am posibilitatea sa-mi verific nivelul de pregatire, sa-mi evaluez bagajul de informatii primite la orele de clasa sau prin studiul individual. Rezolvarea acestor fise reprezinta pentru mine o provocare ce imi starneste tot mai mult interesul de a acumula cat mai multe date despre gramatica limbii noastre.O limba este respectata prin modul corect in care este vorbita si acest lucru nu se poate realiza decat prin cunoasterea  si aplicarea regulilor gramaticale. Eu imi iubesc limba materna si doresc sa o vorbesc cat mai corect si sa pot invata si pe altii sa respecte regulile si notiunile de gramatica. 
Pentru mine, o fisa de evaluare este ca un rebus pe care il dezleg cu placere si care imi ofera satisfactii cand il duc la bun sfarsit.
Alte întrebări interesante