Limba română, întrebare adresată de sanduerika572, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text de cel puțin 50 de cuvinte în care să îți imaginezi că ești un magician care Folosește cuvintele între o manieră inedită.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de izabeladragomir16
1

Răspuns:

Descriu viata intr-o insiruire de intamplari, sa fie viata mea sau a altcuiva?  Privesc in jur sau imi amintesc si deseori sunt multe alte persoane alaturi de mine, sau eu sunt alaturi de ele? Ma gandesc, ce inseamna viata? Sunt multe sentimente de curiozitate si incerc sa descriu cum aleg binele sau raul si de ce? Ma gandesc ce reprezinta viata si vad multe posibilitati, cred ca pentru mine aceasta dilema abea incepe si simt ca aceasta calatorie numita viata va fi nedefinita mereu. Sau, va fi un cliseu? Prima mea experienta memorabila a fost cand am descoperit dragostea in familie si prietenia in societate, Descriu viata ca fiind lumea in care traim si pe care acum o numim societate si maine o tratam cu spatele. Ce este viata ma intreb, si cred ca viata este balanta dintre sentimentele si invataturile noastre. Cu asta in minte cred ca astazi, poate si maine sau chiar in fiecare zi sa gasesc echilibrul in viata mea. Viata este nedefinita.

Frimiturile memoriilor mele stranse in fiecare zi imi aduc aminte cine sunt. Curiozitatile si faptele mele imi arata cine vreau sa fiu. Ieri, la fel ca si astazi ma gandeam la tine, ma gandeam la mine, viata. Tu la cine te gandesti?

Alte întrebări interesante