Limba română, întrebare adresată de Lolita2666, 8 ani în urmă

Alcatuieste un text de cel putin opt enunturi in care sa folosesti cuvintele v-a si va de cel putin doua ori.
Rapidddd va rogg

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
35
Este o zi frumoasa de iarna. Fratele meu va merge impreuna cu noi la munte. Dupa patru ore de condus, am ajuns in sibiu. Era foarte frumos, ningea si fulgii usori de zapada se asezau pe mana mea. Mama a venit si a spus:
- Tata a fost la un fast food si v-a adus mancare.
Dupa ce am mancat am mers la Cabana Nora pentru a ne caza. Am lasat bagajele si mama a spus ca vom merge in pestera Bolii pentru a explora. Va dura ceva timp pana vom merge sa inchiriem schiuri dar avem rabdare. Cerul era alb ca vata de zahar, iar fulgii parca erau niste fluturasi albi. Dupa ce ne-am distrat in pestera am mers la munte. Fratele meu se va da pe pârtia cea mai inalta. El a cazut incercand sa faca niste scheme pentru a parea inteligent si interesant. A ramas cu fata in zapada razand. Bine este ca nu a patit nimic. Ne-am intors acasa. Va fii si mai frumoasa urmatoarea excursie.


Sper ca te-am ajutat

Lolita2666: Un titlu tr
Răspuns de Chris02Junior
22
                          Noul roman in librarii
                        =================
 
Noul roman, editat de curand va face valva printre cititorii de literatuta buna. Daca v-a placut si voua, va rog sa-i scrieti autoarei si sa va exprimati opiniile.
  Ea va face tot posibilul sa va raspunda tuturor, chiar daca v-a impresionat actiunea prezentata sau nu v-a creat nici un sentiment mai profund.
Alte întrebări interesante