Limba română, întrebare adresată de liviu23a, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text de cinci șapte enunțuri în care să o descrii pe mama ta cu ajutorul câteva întrebări din titlu potrivit Cum o cheamă pe mama ta Cum arată mama ta ai înfățișare statura ochii părul mâinile ce însușiri sufletești are Ce sens pentru mama de

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dianageorgiana794
8

Răspuns:

Mama mea icoana sfanta

Am facut cunostinta cu mama acum ...(cati ani ai tu) cand am vazut prima oara lumina zilei.O cheama ....(numele mamei tale).Este de o frumusete rara ,mica de statura,parul lung si negru ca abanosul,ochi caprui ca doua margele,buze rosii ca focul.Mainile catifelate imi mngaie obrajii de cate ori sunt trist.Mama este o femeie blanda,buna, desteapta.Mama da sens vietii mele, este cel mai important om din viata mea.

Răspuns de Maas10
5

Răspuns:

Pe mama mea o chemă ....... (numele mamei tale) . Are ochii căprui, părul roșcat, fața îngrijită. Este destul de înaltă, ceea ce este un avantaj pentru ea.

De când o știu, este o femeie hotărâtă care știe ce vrea. Este serioasă în momentele potrivite, dar și zâmbăreață când stă cu mine si cand imi impleteste parul. Mă iubește foarte mult. Și eu o iubesc pe ea. Suntem cele mai bune prietene.

Alte întrebări interesante