Limba română, întrebare adresată de teo9431, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text de șase opt rânduri în care să îți imaginezi o întâlnire cu Dinu pe care tocmai la ai văzut spălândusi cizmele la cișmea Ce ai spune?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de puiuflorindraga
5

Răspuns:

Explicație: Daca Dinu,si-a spalat cismele la sursa de apa,inseamna ca el locuieste intr-o zona mai greu accesibila,unde abunda noroiul,si am sa dialoghez cu el: ”-Salut ,Dinu! Imi face placere sa te intalnesc!   -Salut ,o sa spuna Dinu! Imi pare rau ca ....in secolul XXI,in zona in care locuiesc,inca nu au patruns.....acei oameni gospodari ,care pun asfalt! Insa iti dai seama ca,nu pot intra in clasa cu cismele murdare!Am sa fac o impresie urata! -Bravo,Dinu!!Imi place sa vad copii curati si ordonati!  -Multumesc ,raspunse Dinu!” in ceea ce ma priveste,apreciez colegii care seamana cu Dinu!Mai ales ca un proverb romanesc vechi,spune ca asa cum este un copil de mic,tot la fel o sa fie si cand ajunge la maturitate!     Iar tie iti doresc o zi frumoasa cu multe realizari!(pozitive ,evident!)


teo9431: nu textul se numește,, Școală de altadata
teo9431: de Dinu Romulus
puiuflorindraga: Exact la asta m-am referit!Scoala de altadata...cand copiii veneau de la mari distante,prin noroaie si zapezi,pt. a putea invata carte!Asta arata si textul compus!
Alte întrebări interesante