Limba română, întrebare adresată de hetes493, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text de zece-douăsprezece rânduri în care sa introduci:
--cuvintele ce-l,cea,ce-a,odată,nu mai
--doua propoziții negative
Dau coroană
E urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pisicalol
2
A fost odată ca niciodată Cel mai frumos baiat din lume
sa întâmplat odată în timp ce era la vânătoare. sa văzut intr-un un râu si sa îndrăgostit pe loc . când dori să pună mâna pe dragostea Lui dispăru .atunci când a revazuto a mai incercat o dată nu reuși și Iar a încercat și a încercat până când a hotărât să o ia în brațe .el dispărut împreună cu peștișori nemaiputând respira acesta și a dat duhul preună cu peștișor e acest râu dispărut iar în locul lor crescură două flori una pe nume Narcis iar una pe nume Ecou Narcisa rămâi atunci a cui era soția lui.
continua tu
Răspuns de MariaAprilia1
3
Marta este colega mea de banca.Ea este cea mai buna colega.In fiecare zi ne facem temele impreuna.Ea are parut roscat ca rubinul iar ochii ei sunt verzi ca doua smaralde.Nu ne-am certat niciodata,pana acum.Nu mai suntem prietene de doua zile.Ne-am certat din nimic.Eu nu am facut nimic rau.Luni dimineata cand am ajuns la scoala,Marta se mutase de langa mine.Acum statea langa Delia.Langa mine acum era un baiet pe nume Vlad care nu prea vorbeste.Nu am avut timp sa ma duc la ea sa o intreb ce s-a intamplat pentru ca profesoara a venit.Odata ce s-a mutat langa Delia a devenit cea mai buna prietena cu ea.Acest lucru m-a intristat fooarte tare.Ce-l facea pe Vlad sa nu vorbeasca era aparatul lui dentar.In scurt timp am decenit prietena cu Vlad.Nu mai voiam sa fiu prietena cu Marta si nici nu ma mai deranja prietenia ei cu Delia.Mi-am facut multi prieteni noi prin clasa,iar prietenia mea cu Marta s-a sfarsit cu Marta,tot ce-a fost intre noi se terminase.
In concluzie,sa sti ca daca cineva se supara din nimic nu iti este prieten,adevaratii prieteni sunt mai aproape decat crezi!



Daca esti baiat sau daca nu e ok schimba numele Marta cu unul masculin.Bafta!

hetes493: Mersi
Alte întrebări interesante