Limba română, întrebare adresată de nituroxana38, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text de zece rânduri, în care să folosești cuvintele: dintr-o, dintr-un, într-o, într-un. Dă-i un titlu potrivit!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danadana77
7

Răspuns:

Într-o pădure, dintr-un oraș din România se spune ca acolo exista o zână magica. Ea se află într-un copac decorat strălucitor care nu poate fi văzut cu ochiul liber, e foarte strălucitor. Acel copac s-a format acum mulți mulți ani dintr-o sămânță plantata de un vrăjitor (era un vrăjitor bun).. Un singur om a văzut acel copac si a fost uimit de frumusețea lui numai zic de zână era fermecătoare.. Se spune ca dacă nu ești bun la suflet nici nu vei vedea nimic din el.. Dar dacă ești bun la suflet îl poți vedea.. Mi-aș dorii sa vizitez si eu acea pădure deoarece sunt bună la suflet..

Explicație:

Acest text e inventat de mine dar sper să-ți fie de folos...poți pune titlul COPACUL ZÂNEI

Spor la teme!

Răspuns de VikiAllThePics
4

Răspuns:

Intr-o zi am mers in padure ! Dintr-o data am vazut o veverita , am inceput sa o urmaresx , dar am scapat-o din priviri . Dintr-un tufis vazusem un iepuras . Foarte dragut era . Cand am dat sa ma apropii a fugit. M-am intristat tare. Dar am continuat mai departe , asa ca peste ceva timp am dat peste un cuib de pasare cazut din copac . L-am pus la loc si ce sa vezi , intr-un cuib de alaturi am vazut oua de pasarele ! Mam simtit onorat ca am ocazia sa vad deaproape acele oua. Iata asa o zi petrecuta in padure.

Alte întrebări interesante