Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

alcatuieste un text din 15 propozitii avind drept reper finalul---Iata ce mi sa intimplat de la nastere pina in prezent.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanudeea
4
M-am nascut intr-o familie modestă, însă mama m-a îngrijit cat a putut de bine. Chiar daca m-am născut prematur și am fost cam tot timpul bolnăvior am trecut cu bine peste tot. Am avut o copilărie liniștită și fericită ca mulți alți copii. Bineînțeles nu au lipsit boacanele, că, na sunt și eu copil. Părinții m-ai iertat mereu și au încercat să îmi explice ce este greșit în comportamentul meu. Prietenii mi-au fost și ei alaturi .... și Doamne, ce ne-am mai distrat ! Fie la școală, fie în timpul liber sau in vacanță am fost de nedespărțit. Sunt un copil bun, îmi ascult părinții și îi ajut și la treabă când timpul îmi permite sau este nevoie de mine. // Copilăria este cea mai frumoasă parte a vieții. Eu am fost și sunt fericit, dar din păcate nu toți copiii au parte de o viață bună. // Iată ce mi s-a întâmplat de la naștere până în prezent.

postelnicumari: dar daca tot comentezi de ce nu faci tu o compunere singur>? la comentat esti bun,dar la alteceva esti praf. fata ti-a facut ce trebuia. mai adauga tu 3 propoziti lenesule,............
Alte întrebări interesante