Limba română, întrebare adresată de womankat36, 9 ani în urmă

Alcatuieste un text , din5-7 enunturi , urmarind benzile desenate .

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cris185
10
Mariu ajunse la scoala... Doamna Invatatoare la învatat sa iubeasca natura....Dupa scoala s-a hotarat sa aiba grija de flori...Primarul la vazut si la premiat pt. bunatatea lui...A mers acasa alaturi de sora lui Ana....A ajuns acasa unde a povestit parintilor sai toata aventura....Alaturi de sora si parintii lui a mers în parc sa planteze un copacel.....Din acea zi Marius a devenit un bun ecologist!
Răspuns de pricana
10
inintr-o zi de vineri,MIhai se indreapta catre scoala. Pe drum sa intalnit cu Mrina colega lui de banca.ajunseara la in sala de clasa,iar doamna invatatoare le-a dat un mic proiect care se numea  ,,MICUL ECOLOGIST,,.
Au ieasit in curtea scolii si au inceput sa sadeasca niste copacei.Mihai a plantat copacul la un metru distanta de cei plantati e catre colegii lui.Domnul primar a venit si sa uitat dupa cateva luni la copacii sadit in gradina si a dat o diploma celui care avea copacul cel mai inflorit.Mihai cand a vazut ca el avea acea diploma nu a mai putut de fericire.A plecat in graba de la sc si sa dus acasa aratandule parintilor acea diploma.Mama ca sa il raspleateasca pt diploma aceea a facut fursecurile preferatele  lui Mihai.baiatul a vrut sale arate pomul parintilor sa asa ca saau dus degraba la scoala si le aratat.Parintii au foat mandru de copilulu lor .


Alte întrebări interesante