Limba română, întrebare adresată de Carmy4321, 9 ani în urmă

Alcătuieste un text format din cel mult pot enunturi. In text veți folosi de 3 ori ghilimelele.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Loredana10000009
1
La bibloteca Intr-o zi m-am decis sa merg la bibloteca.M-am decin sa cites Amintiri din copilarie.Uitanduma dupa carte am descoperit o carte cu proverbe-le:,,Sangele apa nu se face",,Buturuga mica rastoarna carul mare",si ,,Ulciorul nu merge de multe ori la apa"si multe altele.Am luoto si am aratato si colegirol meoi.
Răspuns de AndreeaOK1
2
Iarna...
 
  Ma uit pe fereastra cum fulgii de nea cad usor spre pamantul imbracat.Copacii isi pun haina lor din gheata,iar soarele fuge de frigul de nesuportat, stand in spatele norilor cenusii. 
 In mintea mea imi spuneam asa  " daca as fi si eu un fulg de nea ,mic si dragalas,sa ma distrez cu fratii mei plutind printre crengile copacilor si sa dansam pe melodia iernii".
  Deodata auzem din indepartare niste clopotei din sticla care imi zicea "Atentie!Vine Regina Iernii" si uito! Purta o palaria alba ca spuma laptelui,o haina din fugi de nea ca sa o protejeze de frig si in spatele ei se afla o sanie straluicitoare si sclipitoare care era tras de 2 boi.
  Deodata a venit o ceata ,si nu mai puteam sa o admir pe regina,dar dupa ce a trecut ceata rece a disparut regina ce frumoasa.Stateam trista si imi spuneam "Regina ,draga,intoarcete inapoi ca as vrea tare mult sa ne cunoatem si sa te apreciez mult".


Alte întrebări interesante