Limba română, întrebare adresată de puisor17, 9 ani în urmă

alcatuieste un text in care sa folosesti cat mai multe ortograme invatate da-i un titlu potrivit

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Popi12389
27
este o zi frumoasa de toamna.Eu si prietena mea am plecat in padure sa ne jucam cu frunzele.Dintr-o data s-a auzit...dintr-o parte a iesit un pui de pisica.Eu si prietena mea am intrebat-o ce cauta singura in padure.Pisoiul era foarte mic....
..De aici cred ca ti-ai dat seama ce trebuie sa faci....
Răspuns de Annna1508
24
Toamna


De ieri, Toamna nu mai e asa bogata. Pe la venirea ei ne-a dat multe roade, dar acum aceasta ni le ia. Astazi, am constatat ca nici animalele nu mai sunt linistite, cum erau pe la inceputul Toamnei Aurii. Probabil ca aceasta Craiasa le-a speriat. Oare ce le-o fi facut? Nu stiu....
Dimineata, am vazut ca tot Toamna, caci despre ea este vorba, si-a luat tot neamul. De la frunzele aramii ce se leganau in bataia vantului pe firavele crengi ale copacilor, pana la recoltele bogate. Ce rea e!
De cand a venit ea, Toamna, e pustiu prin oras. Ne-o fi luat si oameni...? Nu prea cred. Orasul pare mai ,,inspaimantator" fiindca nu mai sunt persoane care sa se plimbe pe afara. Toti stau in casa. Fiindca anotimpul acestea ne-a adus si ploaie, si vant, si ger. Hmm....ce dor imi e de caldura!
Noi, copiii, ne-am gandit sa ne luam ,,La revedere" de la Toamna! Sper ca anul viitor sa fi mai roditoare si sa ne aduci din nou frunzele tale multicolore!


PS: Sper sa iti placa! *(Am incercat sa folosesc mai multe ortograme)*
Alte întrebări interesante