Limba română, întrebare adresată de lavivanessa, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text in care să folosești grupurile de cuvinte:într-una din ramuri,ciripește întruna, întruna zboară, intr-una din zile,se agața întruna ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de needhelp56
7
Intr-o zi călduroasă de toamna mă plimbam prin livada pana când am găsit un copac foarte mare și frumos pe care am observat ca intr-una din ramuri am găsit o rândunică ciripește intruna ,intruna zboară .zilnic mergeam la ea și o hraneam,pana când intr-o zi am observat ca se comporta ciudat ,se agata intruna de ramurile copacilor ,ciripea agitat și era foarte agitata,am mers la mama și i-am zis ca nu se comporta normal.Mama a venit afara cu mine și s-a gândit ce poate sa aibă ,pana când a văzut ca avea o aripioară rupta,am sunat veterinarul și am ajutat-o,la sfârșitul zilei m-am simțit bine ca am făcut o fapta buna.(sper ca îți place )
Răspuns de adrianavlas
2

Răspuns:

într-o zi de toamnă veneam de la şcoală şi văd într-una din ramuri o vrabie şi mă întrebam oare de ce nu se duce şi ea în țările calde, însă pentru că nu putem să-mi răspund la întrebare am mers mai departe.

A doua zi când mă duceam la şcoală am auzit o pasăre cum ciripeşte întruna. Când mă uit la copaci o văd din nou pe acea vrabie şi mă apropii încet de ea dar vrabia s-a speriat şi a plecat din copac apoi o văd pe cer cum întruna zboară, dar eu îmi văd de drum.

Într-una din zile mă duc la copacul unde era vrabia dar nu o mai găsesc acolo. Dar când mă pornesc spre şcoală vrabia a venit la mine şi se agăța întruna de ghiozdanul meu iar apoi am înțeles că vrabia nu pleacă în țările calde ci rămâne în țara sa şi îşi căuta un cuib în ghiozdanul meu.

Sper că te-am ajutat

Alte întrebări interesante