Limba română, întrebare adresată de eugeniacopilesc, 8 ani în urmă

Alcatuieste un text in care sa solosesti cuvintele s-au/sau

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de VdAnna
0
Intr o zi de vara am mers la bunica. Cand am ajuns bunica ma astepta cu placinta cu mere si lapte sau ceai, in functie de ce doream. Am mancat cu pofta apoi am iesit sa ma joc prin curte. Boboceii bunicii mele s-au speriat de mingea mea, deci nu ma puteam juca cu ea. Aveam doua posibilitati, sau mergeam in casa sa ma jos sau incercam sa ma imprietenesc cu boboceii. Am ales cea de-a doua varianta. Am mers la bunica si i-am cerut o bucatica de paine, apoi am faramitat o si am dat-o boboceilor pana ce s-au saturat. Dupa aceasta boboceii s au dus impreuna cu mama lor la iaz sa se scalde.
Timpul a trecut, boboceii s au facut mari dar nu au uitat ca le dadusem frimituri de paine asa ca acestia nu mai fugeau de mine. Pot sa zic ca s-au imprietenit cu mine :)
Răspuns de ancaancuta5
0
La piața
Ele au s-au dus la piața deoarece nu aveam cu ce sa prepare cina .Ajunse acolo aceasta nu au știu ce sa cumpere mere sau pere gutui sau struguri căpșuni sau afine și asa mai departe .Ele au ales sa cumpere din fiecare câte putini și sa se întoarcă acasă . coroana??
Alte întrebări interesante