Limba română, întrebare adresată de Inneedhhelp, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text literar de 15 rânduri în care sa îți exprimi punctul de vedere în legătură cu prietenia ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariarus27
2

Răspuns:

Fiecare dintre noi cunoaşte sentimentul de prietenie. Prietenia reprezintă o unitate de sentimente, simpatie şi înţelegere dintre una sau mai multe persoane... Atunci când ai prietenii aproape simţi că nimic în această lume nu-ţi poate sta în cale... Dar oare toţi înţelegem sensul cuvântului prietenie? Oare e atât de greu să avem o prietenie sinceră, fără secrete, fără minciuni, în care ideile comune, adevărul sa ne ţină uniţi, o prietenie ce va rămâne veşnic o comoară... Spun acest lucru pentru că sunt de părere că este foarte dificil în viaţă să fii singur, să nu ai un prieten căruia să-i vorbeşti, să-i poţi spune ceea ce simţi, cu care să râzi, să gândeşti, să vorbiţi despre problemele fiecăruia şi să încercaţi să vă ajutaţi...

Prietenia are nevoie de timp pentru a deveni un lucru stabil, ca să reuşim să ne dăm seama care sunt acele persoane ce ne sunt alături şi la bine şi la greu, pe care ne putem baza în momentele dificile... Atunci putem spune cu adevărat că descoperim importanţa prieteniei...

Explicație:

Succes ! Sper ca team ajutat


Inneedhhelp: joc
Inneedhhelp: ai brawl stars ai clash ai among us?
mihaelamarcu16: nu momentan
mihaelamarcu16: tu
mihaelamarcu16: am 13
mihaelamarcu16: ani
Inneedhhelp: 11
Inneedhhelp: ai un pc
Inneedhhelp: Calculator?
dariarus27: ok
Răspuns de adinamariaa14
1

Răspuns:

Din punctul meu de vedere prietenia este cel mai frumos lucru pe care îl poți avea dar, asta pot spune doar despre prietenii adevărați.

Prietenul este acea persoană care iti vrea mereu binele și care te accepta exact așa cum ești și îți spune mereu unde greșești. Printr-o prietenie poți înțelege multe lucruri frumoase care te pot duce câteodată într-un succes al vieții.

Încrederea o poți avea doar în prieten și familie, în fața unui prieten te poți exprimă și îți poți spune dorințele fără ca cineva să te judece. Așa că prietenia pentru mine, printr-un cuvânt pot spune că este o minune.

Alte întrebări interesante